Дітріх, Ірина ВікторівнаМарченко, Юлія Ігорівна2016-09-262016-09-262014Дітріх, І. В. Дослідження споживних властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету.- Чергігів, 2014. - № 1 (71). - С. 224-228. - ( Серія «Технічні науки»).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24210Розроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниже- ної товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих ре- човин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні влас- тивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості. Developed the recipe for the manufacture of a new kind of fish preserves in orange sauce «Нептун» fish decreased values and orange juice as a fruit filling. An optimal concentration of dry substances juice in the fruit and berry sauce preserves of herring, which provides the product with original organoleptic properties. The produced samples of the new product, defined by their organoleptic and physico-chemical quality indicatorsuk-UKрибні пресервиfish preservesоселедець тихоокеанськийpacific herringорганолептичні властивостіorganoleptic propertiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження споживних властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун»Article