Пасічний, Василь МиколайовичСабадаш, Петро МиколайовичЖук, Ігор ЗіновієвичТимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-11-182013-11-182004Деклараційний патент на винахід № 70671 UA, А23L1/31. Спосіб виробництва фаршевих консервів / Пасічний В. М., Сабадаш П. М., Жук І. З., Кремешна І. В., Венглюк Ю. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212086 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11453Розроблено спосіб виробництва фаршевих консервів, який відрізняється тим, що на стадії підготовки основної сировини м’ясна сировина та підготовлений білково-жировий стабілізатор подрібнюються на вовчку з подальшим складанням і подрібненням фаршу в кутері, під час якого вносять функціональні добавки і спеції. A method of production of minced canned food, which is characterized by the fact that at the stage of the main raw meat raw and prepared protein and fat stabilizer is ground in a meat grinder with further preparation and grinding meat cutter in, during which make functional additives and spices.otherфаршфункціональні добавкиконсервим’ясна сировинабілково-жировий стабілізаторstuffingfunctional additivescanned foodmeat raw materialsprotein and fat stabilizerкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)Other