Бойко, Ірина Анатоліївна2012-06-252012-06-252012Бойко, І. А. Проблеми розвитку підприємств хлібопекарської галузі України / І. А. Бойко // Управління сучасним підприємством : VIII міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2012. – С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1781Хлібопекарська галузь належить до найважливіших галузей харчової промисловості, особливо з позиції забезпечення продовольчої безпеки країни. В 2010 році обсяг реалізації хліба і хлібобулочних виробів становив 7907,4 млн.грн., що складає 4,1% від всього обсягу реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів. Bakery industry is one of the most important sectors of the food industry, especially from the standpoint of food security country. In 2010, sales of bread and bakery products was 7907.4 mln., Accounting for 4.1% of total food sales products, beverages and tobacco products.otherхарчові продуктитютюнові виробихлібобулочні виробиfood productstobacco goodsbaked goodsкафедра економіки праці та менеджментуПроблеми розвитку підприємств хлібопекарської галузі України