Tsyrulnikova, VitaTyshchenko, OlenaBloshchuk , Yelyzaveta2024-11-112024-11-112022Tsyrulnikova, V. Anti-age menu for hospitality industry / V. Tsyrulnikova, О. Tyshchenko, Y. Bloshchuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.3. – C. 194https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45624The thesis deals with the patterns of anti-age nutrition and health effects, and perspectives of implementation of anti-age menu in hospitality industry.У тезах розгляното особливості anti-age харчування та його вплив на здоров’я, перспективи впровадження anti-age меню в індустрії гостинності.enagingстарінняwell-beingблагополуччяanti-ageing dietanti-ageing раціонanti-age menuanti-age менюкафедра готельно-ресторанної справиAnti-age menu for hospitality industryAbstracthttps://orcid.org/0000-0003-1531-5016https://orcid.org/0000-0001-9383-1898