Скрипка, Аліна Миколаївна2022-10-172022-10-172022Скрипка, А. М. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Жмеринка Вінницької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Миколаївна Скрипка ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2022. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38303otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівторт «Празький»торт «Празький з вишнею»кекс «Дитячий»кекс «Морквяний»піч Laserлінія для оздоблення CAKELINEПроєкт кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Жмеринка Вінницької областіOther