Використання твердофазної спектрофотометрії для визначення мікроелементного складу грибів - Костенко, Єлизавета Євгеніївна (My University, 2010)
Запропонована схема твердофазного спектрофотометричного визначення мікроелементного складу їстівних грибів із застосуванням азо- і сульфофталеїнових барвників, іммобілізованих на аніонообміннику АВ-17-8. The scheme of interface spectrophotometric definition of microelement composition in the edible mushrooms with application of azo- and sulfophtalein dyes immobilized on the surface of anionite AB-17-8 was proposed.
Keywords: спектрофотометрія; іммобілізовані барвники; харчові гриби; spektrofotometryya; immobilized dyes; edible mushrooms; кафедра харчової хімії