Новаторська, Марія Олександрівна2022-10-132022-10-132022Новаторська, М. О. Розроблення асортименту низькокалорійних борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Новаторська ; наук. керівник Віра Ігорівна Зуйко. – Київ, 2022. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38105otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзаклад ресторанного господарстванизькокалорійні борошняні кондитерські виробиорганізаційна структурасхема технологічного процесуконкурентоспроможністьРозроблення асортименту низькокалорійних борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерськоїOther