Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2020-02-282020-02-282019Патент 119618 UA, МПК A23C 11/04 A23C 11/08 (2006.01) Спосіб отримання харчової емульсії / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201803930 ; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 10.07.2019 ; Бюл. № 13, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30916otherхарчова емульсіягомогенізаціяказеїнат натріюмолоковмісний продуктемульгаторкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119618)Technical Report