Дослідження процесу змішування полімерних матеріалів та розробка пристроїв для його реалізації - Скримська, Лілія Вікторівна; Волчко, Анатолій Іванович (My University, 2013)
Практичне значення сумішей полімерів дуже велике. їх використання суттєво розширює можливості досягати заданого комплексу показників полімерних матеріалів. Перспективно застосовувати шнекові змішувачі з декількома робочими органами. Це дозволить суттєво підвищити якість процесу змішування. The practical significance of polymer blends is very large. their use greatly enhances the reach of a given set of indicators of polymeric materials. Promising to use screw mixer with several working bodies. This will significantly improve the quality of the mixing process.
Keywords: суміші полімерів; змішування; полімерні матеріали; mixtures of polymers; mixing; polymers; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки