Євчук, Яна ВалеріївнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван Федорович2012-10-022012-10-022012Євчук, Я. В. Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі / Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. - Вип. 1(53). - С. 126-131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3113Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.otherсушіння глодукаротинаскорбінова кислотаdrying hawthorncaroteneascorbic acidполіфенольні сполукиполифенольные соединенияpolyphenolic compoundsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВстановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій таріArticle