Дослідження впливу культури споживання населення України та Українського Причорномор’я на механізм розробки комплексу маркетингу харчових підприємств - Звягінцева, О. Б. (My University, 2011)
В роботі проведено дослідження впливу культурних сил макросередовища маркетингу України та Українського Причорномор'я на розробку та застосування маркетингових заходів на підприємствах харчової промисловості цих регіонів.
Keywords: культура; поведінка споживачів; маркетингове макросередовище; culture; marketing macroenvironment; behaviour of the consumers