Штокало, Мирослава ЙосипівнаБутенко, Олена МиколаївнаКошова, Валентина МиколаївнаКостенко, Єлизавета ЄвгеніївнаІлявіна, О. І.2013-07-032013-07-031998Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, О. М. Бутенко, В. М. Кошова, О. І. Ілявіна // Харчова промисловість. – 1998. - № 43-44. – С. 6 - 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8766Розроблена методика фотометричного визначення аскорбінової кислоти. Представлені результати визначення аскорбінової кислоти в соках. Запропонований варіант твердофазного спектрофотометричного визначення. The Designed methods photometric determinations of the ascorbic acid. The Presented results of the determination of the ascorbic acid in juice. The Offered variant interface spectrophotometric definition.otherвизначення металівіммобілізовані барвникианаліз об‘єктівmetal ionsimmobilized dyesanalysis of objectsкафедра харчової хіміїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВизначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктахArticle