Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах - Штокало, Мирослава Йосипівна; Бутенко, Олена Миколаївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Ілявіна, О. І. (My University, 1998)
Розроблена методика фотометричного визначення аскорбінової кислоти. Представлені результати визначення аскорбінової кислоти в соках. Запропонований варіант твердофазного спектрофотометричного визначення. The Designed methods photometric determinations of the ascorbic acid. The Presented results of the determination of the ascorbic acid in juice. The Offered variant interface spectrophotometric definition.
Keywords: визначення металів; іммобілізовані барвники; фотометрія; metal identification; immobilized dyes; кафедра харчової хімії; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства