Склад морозива (Патент на винахід № 115742) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна (My University, 2017)
Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.
Keywords: морозиво; ice; екстракт прянощів; extracts of spices; кориця; cinnamon; паприка; paprika; кафедра технології молока і молочних продуктів