Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаВасиленко, Ольга ВолодимирівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2018-01-302018-01-302017Патент 115742UA, МПК А23G 9/42 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Василенко О. В., Сапіга В. Я. – а 2016 13274; заявл. 26.12.2016; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23, 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26593Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.uk-UKморозивоiceекстракт прянощівextracts of spicesкорицяcinnamonпаприкаpaprikaкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива (Патент на винахід № 115742)Other