Значення корпоративної культури на підприємствах готельної індустрії - Ткачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна (My University, 2022)
Корпоративна культура підприємств індустрії гостинності формується як система правил і норм формальної і неформальної діяльності в готелі, а також включає: групові звичаї і інтереси, поведінкові характеристики співробітників, стиль керівництва, задоволеність співробітників умовами праці, ступінь взаємної співпраці і сумісності працівників один з одним та з керівництвом, перспективи професійного розвитку. Corporate culture of the hospitality industry formed as a system of rules and norms of formal and informal activities hotels, and also includes: group customs and interests, behavioral characteristics employees, leadership style, employee satisfaction with working conditions, the degree of mutual cooperation and compatibility of employees with each other and with management, prospects for professional development.
Keywords: підприємства індустрії гостинності; корпоративна культура; послуги; hospitality industry enterprises; corporate culture; services; кафедра готельно-ресторанної справи