Марченко, Анастасія Юріївна2024-03-272024-03-272023Марченко, А. Ю. Проект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових виноматеріалів із застосуванням кріомацерації м’язги та сучасних ферментних препаратів потужністю 500 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марченко Анастасія Юріївна ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2023. – 54 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42299ukвиноградСаперавіКаберне-СовіньйонБастардо Магарачськийвиноматеріал червоний сухийферментний препараткріомацераціякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових виноматеріалів із застосуванням кріомацерації м’язги та сучасних ферментних препаратів потужністю 500 т винограду за сезонOther