Утилізація відходів виноробства - Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Похітенко, Інна Юріївна (My University, 2013)
Охарактеризовані основні відходи виноробних заводів. До них належать вичавки, дріжджовий осад, винний камінь, виноградна лоза тощо. Ці відходи становлять екологічну проблему для підприємств. Нині мало використовуються. Запропоновані технології їх утилізації.
Keywords: відходи виноробства; утилізація відходів; кафедра екології та екоменеджменту