Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2012-03-032012-03-032008Оболкіна, В. І. Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій . - 2008. - № 25, Ч. 1. - С. 78-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/378Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та сумішей: желатин – к-карагінан, желатин – LM пектин.For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin – k-carrageenan, gelatin – LM pectin have been determined.uk-UKгідроколоїдбінарні сумішіцукерки з комбінованими корпусамико-екструзіяhydrocolloidbinary mixturescandies with the combined corpsco-extrusionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНауковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії