Вакуум-апарат для кристалізації цукрози з цукровмісних розчинів (Патент на винахід № 87618) - Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Шерстюк, Юрій Вікторович; Ремех, Олександр Олександрович; Дубовець, Олена Володимирівна; Моргун, Тетяна Іванівна; Тягун, Григорій Васильович (My University, 2009)
Вакуум-апарат для кристалізації цукрози з цукровмісних розчинів, який включає вертикальний циліндричний корпус, вбудовану трубчасту гріючу камеру з центральною циркуляційною трубою та закріплений на вертикальному валу шестилопатевий циркулятор, який відрізняється тим, що вбудована гріюча камера має конічну верхню трубчасту решітку і конічну центральну циркуляційну трубу. Vacuum apparatus for crystallization of sucrose from sugar-containing solution comprising a vertical cylindrical enclosure, built-in tubular heating chamber to the central circulation pipe and mounted on a vertical shaft shestilopatevy circulator, which is characterized in that the built-in heating chamber has a conical tubular upper grille and a tapered central circulation pipe.
Keywords: вакуум-апарат; кристалізація цукрози; vacuum apparatus; crystallization