Вайсеро, Ольга ОлександрівнаКохан, Олена ОлександрівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаОболкіна, Віра Іллівна2018-10-252018-10-252017Дослідження вмісту біологічно-активних сполук у пюре з плодів жимолості / О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, I. O. Крапивницька, В.І. Оболкіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 128 – 130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28382Проведений аналіз хімічного складу пюре з плодів жимолості, який показав наявність великої кількості біологічно активних сполук, а саме біофлавоноїдів, пектинових речовин, харчових волокон, органічних кислот. Зроблено висновок, що за вмістом поживних речовин пюре з плодів жимолості можна рекомендувати для використання при створенні кондитерських виробів оздоровчого призначення.uk-UKжимолостьбіологічно-активні сполукипектинові речовинихарчові волокнакондитерські виробиhoneysucklebiologically active compoundspectin substancesfood fibersconfectioneryкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження вмісту біологічно-активних сполук у пюре з плодів жимолостіThesis