Теоретико-методичні основи антикризового управління підприємством - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2013)
Розглянуто теоретико-методичні основи антикризового управління підприємством, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції. Examination theoretic-methodical basis anti-crisis management of enterprise, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded.
Keywords: антикризове управління; складові системи антикризового управління підприємством; кризові явища; anti-crisis management; component parts of system anti-crisis management of enterprise; crisis phenomena; кафедра фінансів