Tsirulnikova, VitaTyshchenko (Usatiuk), OlenaDiakova, Yelyzaveta2024-06-202024-06-202024Tsyrulnikova, V. V. Keto-bread for restaurant business establishments / V. V. Tsyrulnikova, O. M. Tyshchenko, Y. V. Diakova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43545Ketogenic diets are a growing well-being trend for weight management, the prevention of overweight, obesity, insulin resistance, and diabetes. The thesis deals with the application of keto-bread to restaurant menus. Keto-breads satisfy restaurant guests’ protein and lipid needs and are an additional source of dietary fibres, polyunsaturated fatty acids, and other essential micronutrients for health and well-beingКетогенна дієта – зростаючий well-being-тренд для менеджменту надлишкової ваги та ожиріння, профілактик інсулінової резистентності й діабету. У тезі розглянуто питання впровадження кето-хлібу у меню закладів ресторанного господарства. Кето-хліб задовольняє потребу гостей закладу у білках і ліпідах, а також може бути додатковим джерелом харчових волокон, поліненасичених жирних кислот (ПНЖК), інших незамінних мікронутрієнтів для здоров’я і благополуччяenlow carbohydrate breadketo-breadketo-dietrestaurant business establishmentsнизьковуглеводний хлібкетохлібкето-дієтазаклади ресторанного господарствакафедра готельно-ресторанної справиKeto-bread for restaurant business establishmentsThesishttps://orcid.org/0000-0003-1531-5016https://orcid.org/0000-0001-9383-1898