Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиці - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна (My University, 2014)
Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами. Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.
Keywords: шрот; олія; напівфабрикати; розторопша плямиста; meal; oil; convenience foods; sílybum mariаnum; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів