Савченко, Олександр АркадійовичГрек, Олена ВікторівнаПетрина, Алла БогданівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаКрасуля, Олена Олександрівна2019-06-252019-06-252018Технології продуктів з модифікованим жировим складом: реалії та тенденції : монографія / О. А. Савченко, О. В. Грек, А. Б. Петрина, О. А. Топчій, О. О. Красуля. –– К., 2018. – 250 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29872В монографії узагальнені реалії та тенденції розроблення технологій продуктів із сировини тваринного походження з модифікованим складом. Наведена інформація щодо теоретичного підґрунтя удосконалення технологій молочних та м’ясних продуктів із рослинними жирами різної модифікації. Розглянута характеристика сучасного асортименту спредів, плавлених сирів та м’ясних паштетів. Описані інновації в технологіях продуктів з модифікованим жировим складом. Представлено сучасний підхід до подовження термінів зберігання виробів та удосконалення стадій виробництва. The monograph summarizes the realities and trends in the development of technology products from raw material of animal origin with a modified composition. The information on the theoretical basis of improvement of technologies of dairy and meat products with vegetable fats of various modifications is given. The characteristic of the modern assortment of spreads, melted cheese and meat pastes is considered. The innovations in the technology of products with modified fat composition are described. The modern approach to extending the terms of product storage and improvement of production stages is presented.uk-UKжирові продуктиfat productспредspreadплавлені сириmelted cheeseкафедра технології молока і молочних продуктівТехнології продуктів з модифікованим жировим складом: реалії та тенденціїBook