Про зв’язок між властивостями розв’язків різницевих та відповідних диференціальних рівнянь - Станжицький, О. М.; Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2005)
Встановлені умови, при яких існування періодичного розв’язку диференціального рівняння зберігається при наявності цієї властивості у розв’язку відповідного різницевого рівняння. Аналогічні питання розглянуто для обмежених розв’язків. Detected the conditions under which existence of periodical solution of differential equation keeps when takes place this property of solution of corresponding difference equation. Similar problems were considered for bounded solutions.
Keywords: рівняння різницеві; рівняння диференціальні; періодичний розв’язок; збіжність розв’язків; обмежений розв’язок; difference equation; periodic solution; convergence of solutions; bounded solution; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.