Дослідження технології консервування негазованої фасованої питної води шляхом застосування срібла - Остапенко, Валентина Василівна; Стадник, Марина Юріївна (My University, 2015)
Метою наших досліджень було вибрати оптимальні солі срібла при мінімальних концентраціях (менше гранично-допустимих концентрацій (далі ГДК)) для консервування негазованої фасованої питної води. The aim of our research was to choose the best silver salt at minimum concentrations (less than maximum permissible concentration (hereinafter MAC)) for the conservation of non-carbonated bottled drinking water.
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води; фасована питна вода; срібло; технології консервування; bottled drinking water; silver; technology preservation