Креативність та інноваційність управління в стратегічному потенціалі підприємства в умовах глобалізації - Галиця, Ігор Олександрович (My University, 2016)
В статті досліджені основні характеристики віртуально - інтелектуального середовища господарювання. Виявлені головні причини, під впливом яких формується це середовище. Обґрунтовано, що у вказаному середовищі суб'єкти господарювання можуть забезпечувати високу конкурентоспроможність за рахунок збільшення креативності і інноваційності управління. В той же час окремі індивідууми можуть підвищувати свою конкурентоспроможність за рахунок прискорення інноваційності і креативності розвитку. In the article the basic characteristics virtually - intellectual environment management. Identified the main reasons which formed under the influence of this environment. Proved that in said medium entities can provide high competitiveness by increasing creativity and innovation management. At the same time, some individuals can improve their competitiveness by accelerating innovation and creativity development.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; віртуально-інтелектуальне середовище господарювання; стратегічний потенціал підприємства; креативність управління; глобалізація; innovation management; creativity management