Вплив ультразвукового поля на ріст парової фази - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Встановлена залежність порогу зростання бульбашок в ультразвуковому полі і їх асимптотичних розмірів від термодинамічних властивостей рідини, статичного тиску і частоти ультразвукового поля.
Keywords: ультразвукове поле; кавітація; парова бульбашка; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології цукру і підготовки води