Сидоренко, Валентин Олегович2021-10-112021-10-112021Сидоренко, В. О. Проект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентин Олегович Сидоренко ; наук. керівник Віктор Опанасович Маринченко. – Київ, 2021. – 91 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35972otherспирти коньячнікупажуванняскладові купажуфільтруванняоклеюванняохолодженнярозливукупорюваннякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рікOther