Барвник харчовий з червоного буряка (Патент на корисну модель № 47540) - Ключко, Олександра Ігорівна; Попова, Наталія Вікторівна; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2010)
Барвник харчовий з червоного буряка містить екстракт червоного буряка, лимонну кислоту, аскорбінову кислоту. A food grade dye of beetroot contains beetroot extract, citric acid, ascorbic acid.
Keywords: барвник; буряк; лимонна кислота; аскорбінова кислота; dye; beetroot; citric acid; ascorbic acid; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології консервування