Оболкіна, Віра ІллівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаОлексієнко, Наталія Валентинівна2019-12-102019-12-102019Інноваційний погляд на виробництво пряників / В. І. Оболкіна, О. М. Кирпіченкова, І. О. Крапивницька, Н. О.Олексієнко // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2019. – № 2. – С. 20–22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30508Проаналізовано традиційні та інноваційні способи виготовлення пряників. Доведено необхідність нових технологічних рішень, інноваційний погляд на виробництво традиційних видів продуктів. Traditional and innovative ways of making gingerbread are analyzed. The need for new technological solutions, innovative look at the production of traditional types of products has been proved.uk-UKборошняні кондитерські виробипряникиячмінне солодове борошноінноваційні технологіїморквяне пюрегарбузове пюреflour confectionerygingerbread cookiesbarley malt flourinnovative technologiescarrot pureepumpkin pureeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиІнноваційний погляд на виробництво пряниківArticle