Інноваційний погляд на виробництво пряників - Оболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна (My University, 2019)
Проаналізовано традиційні та інноваційні способи виготовлення пряників. Доведено необхідність нових технологічних рішень, інноваційний погляд на виробництво традиційних видів продуктів. Traditional and innovative ways of making gingerbread are analyzed. The need for new technological solutions, innovative look at the production of traditional types of products has been proved.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; пряники; ячмінне солодове борошно; морквяне пюре; гарбузове пюре; flour confectionery; gingerbread cookies; barley malt flour; carrot puree; pumpkin puree; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології цукру і підготовки води