Примачик, Євгенія АнатоліївнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2016-09-272016-09-272013Примачик, Є. А. Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення / Є. А. Примачик, Т. І. Миколів // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24234Розроблений продукт характеризується не тільки високою біологічною ефективністю, а й біологічною цінністю. Рівень засвоюваності білка в ньому складає 99%. Розроблений нами комбінований харчовий продукт може бути рекомендований до добового раціону людини і зарахований в ряди оздоровчих харчових продуктів. The developed product is characterized not only by high biological efficiency, but also biological value. The level of digestibility of protein in it is 99%. We have developed a combined food product can be recommended to the daily human diet and enlisted in the ranks of health food products.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівоздоровчі продуктиудосконалення технологіїпечінковий паштетliver pateimprove technologyhealth productsУдосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначенняOther