Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту - Лементар, Святослав Юрійович; Бабко, Євген Миколайович; Гнатенко, Микола Андрійович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2004)
Проведено дослідження впливу швидкості перемішування за допомогою стрічкового перемішуючого пристрою на швидкість кристалізації фруктози та на її гранулометричний склад. Розроблено режим перемішування зі змінною швидкістю обертання стрічкового перемішуючого пристрою, який забезпечує підвищення швидкості кристалізації фруктози в порівнянні с типовим режимом на 7,3% без подрібнення кристалів.
Keywords: фруктоза; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; fructose; кристалізація; перемішування; кристаллизация; перемешивание; crystallization; mixing