Лементар, Святослав ЮрійовичБабко, Євген МиколайовичГнатенко, Микола АндрійовичМирончук, Валерій Григорович2012-12-192012-12-192004Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту / С. Ю. Лементар, Є. М. Бабко, М. А. Гнатенко, В. Г. Мирончук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 9. - С. 24-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4620Проведено дослідження впливу швидкості перемішування за допомогою стрічкового перемішуючого пристрою на швидкість кристалізації фруктози та на її гранулометричний склад. Розроблено режим перемішування зі змінною швидкістю обертання стрічкового перемішуючого пристрою, який забезпечує підвищення швидкості кристалізації фруктози в порівнянні с типовим режимом на 7,3% без подрібнення кристалів.uk-UKфруктозакафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняfructoseкристалізаціяперемішуваннякристаллизацияперемешиваниеcrystallizationmixingШвидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продуктуArticle