Визначення ступеня небезпеки основних елементів аміачної холодильної установки за критерієм «людський фактор» - Говоруха, Олександр; Литвиненко, Анатолій Михайлович (My University, 2014)
Проведено аналіз та узагальнення відмов технічних систем в результаті помилок оператора, на основі чого визначено фактори небезпеки, які призводять до виникнення аварійної ситуації на аміачній холодильній установці. The analysis and synthesis of technical systems failures as a result of operator error, which is defined based on the hazards that lead to an emergency situation in the ammonia refrigeration unit.
Keywords: холодильні установки; аміак; refrigeration units; ammonia; правила безпеки; кафедра екології та екоменеджменту