Тренди барної індустрії - Гусєв, Данило Антонович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2022)
Матеріалом для дослідження стали статистичні данні запитів в мережі інтернет, тенденції, що спостерігаються в індустрії та новітні впровадження в популярних закладах.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; барна справа; коктейлі; напої; bar business; cocktails; drinks