Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових мас - Каліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Замовна, Богдана; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2014)
При створенні збивної структури цукеркових мас, найбільш раціональними є поєднаннями гідроколоїдів желатин - гуміарабік, при виробництві неглазурованих помадних цукерок перспективним є комбінація гідроколоїдів геланова камедь-гуміарабік.
Keywords: цукеркові маси; желатин; гідроколоїди; gelatin; hydrocolloids; candy mass; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів