Каліновська, Тетяна ВіталіївнаВайсеро, Ольга ОлександрівнаЗамовна, БогданаКохан, Олена Олександрівна2014-07-112014-07-112014Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, Богдана Замовна, О. О. Кохан // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 212-213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16078При створенні збивної структури цукеркових мас, найбільш раціональними є поєднаннями гідроколоїдів желатин - гуміарабік, при виробництві неглазурованих помадних цукерок перспективним є комбінація гідроколоїдів геланова камедь-гуміарабік.uk-UKцукеркові масижелатингідроколоїдиgelatinhydrocolloidscandy massкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових масOther