Пухляк, Анастасія ГригорівнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-282012-06-282004Пухляк, А. Г. Методи визначення вуглеводів у молочних консервах / А. Г. Пухляк, Т. Д. Скорченко // Харчова промисловість, 2004. - № 6(15). - С. 18-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1938Випробувано різні методи визначення вуглеводів у молочних консервах. Визначено їх точність та достовірність результатів. Удосконалено методику визначення масової частки фруктози у молочних консервах. Доведено, що значення масових часток окремих вуглеводів дослідних зразків, отримані за різними методиками, співставляються (корелюють) між собою, що підтверджує можливість використання розробленої методики на підприємствах молочної галузі для отримання достовірних результатів.Various methods for determination of carbohydrates in the canned food milk are researched. Their accuracy and authenticity of the results determined. The method for determination of fructose in the canned food milk was improved. We prove that the value of the content of individual of carbohydrates was defined by different methods are compared correlated with each other. These is confirms the possibility of using the developed method for the dairy industry in order to obtain reliable results.otherдостовірність результатівauthenticity of resultsметоди визначення вуглеводівзгущені молочні консервивміст сахарозивміст фруктозивміст лактозиmethods of research of carbohydratescondensed canned milkcontent of sucrosefructose contentlactose contentкафедра технології молока і молочних продуктівМетоди визначення вуглеводів у молочних консервахArticle