Костенко, Олена ВалентинівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2023-05-222023-05-222023Костенко, О. Дослідження фізико-хімічних показників якості пряжених вершків / О. Костенко, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 319https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40691Розробка нових видів сметани і сметанних виробів підвищеної харчової цінності з оригінальними споживчими властивостями є актуальним завданням для науковців у сфері виробництва молочних продуктів.otherфізико-хімічні показникипряженнявершкиphysicochemical parametersbakedcreamкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження фізико-хімічних показників якості пряжених вершківThesis