Дослідження фізико-хімічних показників якості пряжених вершків - Костенко, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2023)
Розробка нових видів сметани і сметанних виробів підвищеної харчової цінності з оригінальними споживчими властивостями є актуальним завданням для науковців у сфері виробництва молочних продуктів.
Keywords: сметана; вершки пряжені; кафедра технології молока і молочних продуктів