Хоменко, Микола Дмитрович2019-11-072019-11-072016Хоменко, М. Д. Причини втрат бурякомаси і цукру при переробці цукрових буряків та шляхи їх зменшення / М. Д. Хоменко // Цукор України. – 2016. – № 10. – С. 21–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30239В даній статті приведений аналіз роботи цукрових заводів України в сезон переробки буряків 2015 2016 років і отриманих кінцевих результатів. Зокрема, зроблений аналіз кількості прийнятих і перероблених цукрових буряків, а в основному, величин втрат бурякосировини 36-ю працюючими в сезон цукровими заводами, а вони дуже великі. Виявлено основні причини завищених втрат сировини і ііукру в бурякопідготовчих відділеннях цукрових заводів України, а також аргументовано висловлено заходи по зменшенню витрат сировини і цукру на цукрових заводах України в майбутньому. In this article the analysis of operation ofsugar zawodowymi in season beet processing 2015 2016 and the final results. Specifically, the analysis of the quantity of accepted and processed beet, and mostly the amount of loss of steklomassy 36 and working in a season, sugar factories, and they are very large. The main causes of increased losses of raw sugar sociopathological departments of sugar factories of Ukraine and convincingly expressed measures to reduce losses steklomassy and sugar in sugar factories of Ukraine for the future.uk-UKпризаводський бурякопунктвтратиподрібненняшляхи зменшення втраткоефіцієнт заводуprizavodskaya beetlossessplitting upways to reduce lossesplant ratioПричини втрат бурякомаси і цукру при переробці цукрових буряків та шляхи їх зменшенняArticle