Дослідження процесів розділення підпресованих сирних блоків на порції в перевантажувальних пристроях - Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Деренівська, Анастасія Василівна (My University, 2008)
В статті наведені рекомендації розрахунку і моделювання основних технологічних етапів розділення сирних блоків на порції.
Keywords: operations; division processes; overload; cheese bloke; shock impulse; drive shutter; операція; процес розділення; перевантаження; сирний блок; ударний імпульс; приводна заслінка; операция; процесс разделения; перегрузка; сырный блок; ударный импульс; приводная заслонка; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки