Аспекти моделювання та інформаційно-комп'ютерної підтримки оптимізації логістичних рішень - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2020)
В роботі пропонується ефективне впроваджувати інформаційно-технічні засоби з метою підвищення якості перевезень. Наведені рекомендації розробки декілька варіантів маршрутів слідування з використанням різних сучасних технічних засобів. In the paper the author proposes the effective implementation of information and technical means to improve the quality of transportation. Recommendations for the development of several variants of routes using various modern technical means are given.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; оптимізація; логістичне рішення; моделювання; транспортна логістика; optimization; logistics solution; modeling; transport logistics