Контроль плодоовочевої продукції на вміст нітратів - Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Христіансен, Маргарита Георгіївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна (My University, 2010)
Представлені результати визначення нітратів у овочах та фруктах, що виращені в 2009 році різними товаровиробниками. Обговорюється питання впливу погодних умов на вміст нітратів у рослинній продукції. Дані рекомендації щодо зменшення кількості нітратів у плодоовочевій продукції. The Presented results of the determination nitrate in vegetable and fruit, which have grown in 2009 different producers. The question of the influence of the weather conditions is Discussed on contents nitrate in vegetable product. Recommendations are Given on reduction amount nitrate in vegetable and fruit of the product.
Keywords: потенціометричний аналіз; іон-селективні електроди; нітрати; харчові об‘єкти; potenciometric analysis; ion-sеlеction electrodes; nitrates; food objects; кафедра харчової хімії