Чорнойван, Марина ОлександрівнаТрегуб, Віктор Григорович2018-01-222018-01-222017Чорнойван, М. О. Розробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UML / М. О. Чорнойван, В. Г. Трегуб // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали IV Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 22 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 211–212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26584Патока є вторинним продуктом переробки кукурудзи. У сфері харчової промисловості відзначено, що патока значно покращує органолептичні показники продуктів, приготованих з її використанням. Syrup is a secondary product of corn processing. In the food industry, it is noted that the syrup significantly improves the organoleptic characteristics of products cooked with its use.uk-UKпатокаsyrupURLкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняРозробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UMLThesis