Розробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UML - Чорнойван, Марина Олександрівна; Трегуб, Віктор Григорович (My University, 2017)
Патока є вторинним продуктом переробки кукурудзи. У сфері харчової промисловості відзначено, що патока значно покращує органолептичні показники продуктів, приготованих з її використанням. Syrup is a secondary product of corn processing. In the food industry, it is noted that the syrup significantly improves the organoleptic characteristics of products cooked with its use.
Keywords: патока; syrup; URL; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка