Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБессараб, Олександр Семенович2018-12-192018-12-192018Бендерська, О. В. Технологічні аспекти показника «Активність води» та його вплив на якість томатних соусів / О. В. Бендерська, Т. М. Левківська, О. С. Бессараб // Інтернаука. – 2018.– № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28614В статті наведено теоретичний огляд показника «Активність води» та досліджено його вплив на зміни під час процесу зберігання консервованих продуктів. Наведено результати експериментальних досліджень активності води в томатних соусів із застосуванням томатів різного ступеню зрілості. The article gives a theoretical overview of the "Water Activity"indicator and investigates its influence on changes in the process of preservation of canned products. The results of experimental studies of water activity in tomato sauces using tomatoes of different maturity levels are presented.uk-UKтоматний соусактивність водимікробіологічна безпекаtomato saucewater activitymicrobiological safetyкафедра технології консервуванняТехнологічні аспекти показника «Активність води» та його вплив на якість томатних соусівArticle