Чепелюк, Олександр МиколайовичЧепелюк, Олена ОлександрівнаМатусевич, Р. Ю.2013-09-172013-09-172013Чепелюк, О. М. Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла / О. М. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Р. Ю. Матусевич // Рибне господарство україни. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 16-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9717Удосконалення конструкції робочого органу сприяє інтенсифікації процесу теплової обробки сировини при виробництві м’ясо-кісткового борошна. В результаті моделювання визначено раціональне значення ширини лопаті перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла, що підвищує ефективність виробництва. мясокостной муки. Improving the design of your body helps to intensify the process of heat treatment of raw materials in the production of meat and bone meal. As a result modeling rational set the width of the blade stirring device vacuum horizontal boiler, which increases the efficiency of productionм’ясо-кісткове борошномоделюваннятеплова обробкаперемішуючий пристрійширина лопатіmeat and bone mealmodelingcookingmixing devicethe width of the bladeкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОбґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котлаArticle