Вища школа: дійсно трансформація чи незначні зміни? - Павлов, Валерій Лук’янович (My University, 2009)
Аналізується специфіка функціонування вищої школи в Україні після на-буття державою незалежності. Особлива увага звертається на організаційну сторону цього процесу та наслідки запровадження вимог Болонської системи. The article analyzed the specific functioning of higher education in Ukraine since independence. Particular attention is drawn to the organizational aspect of the process and the consequences of implementing the requirements of the Bologna system.
Keywords: вища школа; освіта; стандарти освіти; якість освіти; трансформація; Болонський процес; high school; education; education standards; quality of education; transformation; Bologna process; кафедра гуманітарних дисциплін