Краснюк, Вікторія СергіївнаЧепель, Наталія Василівна2014-07-172014-07-172014Краснюк, В. Розроблення пребіотнчного комплексу для ферментованого напою на основі маслянки / В. Краснюк, Н. Чепель // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 478–479.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16204Результати досліджень свідчать про високі селективні властивості пребіотичного комплексу для ферментованих напоїв на основі маслянки як субстрату щодо пробіотичних культур Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri та Bifidobacterium bifïdum. Studies indicate high selective properties of prebiotic complex for fermented beverages from buttermilk as a substrate on probiotic cultures Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri and Bifidobacterium bifïdum.uk-UKпребіотнчний комплексмаслянкаферментовані напоїfermented beveragesoilerprebiotnchnyy complexкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення пребіотнчного комплексу для ферментованого напою на основі маслянкиOther