Ємцев, Віктор Іванович2012-06-222012-06-222011Ємцев, В. І. Формування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмежень / В. І. Ємцев // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 39. - C. 134-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1760В статті досліджено вплив впровадження системи контролю якості та безпеки продукції на підвищення конкурентоспроможності підприємств та запропоновано можливі шляхи активізації цього процесу на прикладі діяльності підприємств олійно-жирової галузі.The implementation of ecological management system and its influence on enterprise’s competitiveness gaining were subjected to be analyzed in the article. Some ways of process activation were shown on fat-and-oil industry’s entities examples.otherсистема екологічного менеджментуecological management systemолійно-жирова промисловістьміжнародні стандарти ISOконкурентоспроможністьfat and oil industryinternational standards ISOcompetitivenessкафедра економіки праці та менеджментуФормування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмеженьArticle