Монополія та конкуренція в господарському механізмі - Дворак, Юлія Сергіївна (My University, 2012)
При розгляді питань щодо конкуренції та монополії можна сказати, що вони набувають все більшого розвитку. Як складова частина ринкового механізму, конкуренція діє через попит, пропозицію і ціни. In considering the issues of competition and monopoly can say that they are becoming more development. As part of the market mechanism, competition works through demand, supply and prices.
Keywords: господарський механізм; монополія; конкуренція; economic mechanism; monopoly; competition