Місюра, Максим ДмитровичКишенько, Василь Дмитрович2012-12-172012-12-172008Місюра, М. Д. Аналіз технологічних процесів виробництва пива методами нелінійної динаміки та хаосу / М. Д. Місюра, В. Д. Кишенько // Восточно-европейский журнал передовых технологий. - 2008. - № 6/6 (36). - С. 59-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4424В статті вирішуються задачі аналізу технологічних процесів виробництва пива за експериментальними даними. Виявлена складна поведінка технологічного об'єкта заторно-варочного відділення пивзаводу. Визначені основні показники хаотичності основних технологічних показників пивоваріння. The paper solved the problem of analyzing processes of beer from experimental data. The observed behavior of complex technological object mash-cooking department brewery. The main indicators of the major characteristics of chaos brewing.uk-UKпивовиробництвохаоспоказникинелінійна динамікапоказник Херстаентропіякореляційна розмірністьbeerproductionchaosperformancenonlinear dynamicsHurst indexentropycorrelation dimensionкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАналіз технологічних процесів виробництва пива методами нелінійної динаміки та хаосуArticle