Вакулко, Валерія ВікторівнаГолікова, Тетяна Петрівна2014-12-052014-12-052014Вакулко, В. Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі / Вікторія Вакулко, Тетяна Голікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 416-417.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19096Шоколад - кондитерський виріб на основі масла какао, що є продуктом переробки какао-бобів, багатих теоброміном і кофеїном. За рахунок вироблення гормону ендорфіну шоколад дає відчуття щастя і благополуччя. Chocolate - confection based on cocoa butter, which is a product of processing cocoa beans rich in theobromine and caffeine. Due to the hormone endorphin chocolate gives a feeling of happiness and well-being.uk-UKшоколадchocolateкондитерські виробиconfectioneryмасло-какаоcocoa butterкофеїнcaffeineкафедра готельно-ресторанної справиОгляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесіsOther