Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі - Вакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2014)
Шоколад - кондитерський виріб на основі масла какао, що є продуктом переробки какао-бобів, багатих теоброміном і кофеїном. За рахунок вироблення гормону ендорфіну шоколад дає відчуття щастя і благополуччя. Chocolate - confection based on cocoa butter, which is a product of processing cocoa beans rich in theobromine and caffeine. Due to the hormone endorphin chocolate gives a feeling of happiness and well-being.
Keywords: шоколад; chocolate; какао-масло; cocoa butter; кафедра готельно-ресторанної справи